Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Czy ktoś wie co się stało z Elektrodą???

raban

Postautor: raban » 1 sie 2003, o 13:53

Awatar użytkownika
cksrv
-
-

Postautor: cksrv » 1 sie 2003, o 14:23

Najprawdopodobnie cos padło bo nie ma i tyle :(

raban

Gulson, Gulson pokaż rogi!

Postautor: raban » 1 sie 2003, o 15:47

Gulson, Gulson pokaż rogi!

oldking
-
-

Postautor: oldking » 1 sie 2003, o 18:55

Witam

Może jednak ktoś z moderatorów coś napisze ?. :?

gulson

Postautor: gulson » 1 sie 2003, o 20:58

szkoda gadać :( nie wiadomo czemu góra nie chce uruchomić i co planują i kiedy uruchomią... zapewnienia są pozytywne "że będzie wszystko dobrze".

raban

?!

Postautor: raban » 12 sie 2003, o 06:55

I co się dzieje???

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 12 sie 2003, o 10:10

Czekać trza...i nie ma rady.
Cierpliwość :wink:

raban

Ciemno wszędzie, głucho wszędzie

Postautor: raban » 17 sie 2003, o 08:53

Postęp jest.... Jest już strona, że nie działa... A poza tym co??????

Awatar użytkownika
Mirek Kaszowski
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Mirek Kaszowski » 19 sie 2003, o 21:02

Wszystkich zainteresowanych losem Elektrody zapraszam tu http://lem.host.sk/index.php

raban

Oby!

Postautor: raban » 19 sie 2003, o 23:36

Elektrody bardzo brakuje!

Grzechu
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Grzechu » 20 sie 2003, o 11:58

Och brakuje brakuje. Ale mniejmy nadzieje że juz nie długo ruszy

jozefg
-
-

Postautor: jozefg » 22 sie 2003, o 19:11

Już jest uruchomiona jako ELEKTRODA-BIS :

Obrazek

Gość

Postautor: Gość » 23 sie 2003, o 17:58

Nie jest źle ELEKTRODA utworzyła dwie nowe elektrodki ale bez tego co ją wyróżniało.
Bez bazy schematów bo ktoś nie umiał odzyskać plików z dysku.
Ja zapraszam serdecznie na http://212.106.138.109/~druciki/phpbb/.

Dzisiaj na elektrodzie ??bis???? he he nie można już pisać postów nie działa i już.

Gość

Postautor: Gość » 23 sie 2003, o 22:28

Nie jest źle ELEKTRODA utworzyła dwie nowe elektrodki ale bez tego co ją wyróżniało.
Bez bazy schematów bo ktoś nie umiał odzyskać plików z dysku.
Ja zapraszam serdecznie na http://212.106.138.109/~druciki/phpbb/.

Dzisiaj na elektrodzie ??bis???? he he nie można już pisać postów nie działa i już.
Gość'u :evil: a co Ty jak straganiara po całym necie biegasz i wszędzie gdzie się da wciskasz kit wszystkim w koło. Robisz za klakiera?Wymienone forum działa bez problemu, może trafiłeś na bana? Tobie chyba drut kolczasty z drucików zrobił się w mózgu. Promujesz jakąś nową naiwną wiarę czy co ? Kasę masz z tego czy może rozgrzeszenie? Do czego Ty ludzi namawiasz. Przecież na tych zasranych drucikach zupełnie nic się nie dzieje, szkoda czasu na klikanie po tak dennych linkach. Zazdrościsz Elektrodzie dysków ? czy użytkowników ? Czy nasze forum Elektroniki Praktycznej też chcesz wysadzić w powietrze ?

Gość

Postautor: Gość » 23 sie 2003, o 23:27

Te gościu - ty jakiś chyba jesteś specjalista od wszelalich drutów :twisted:
Zamiast biegać po całym necie i pierdoły gadać proponuje zakotwiczyć się w tych swoich drutach i siedzieć cicho. Gybyś dobrze poczytał tematy w sprawie któych wypowiadasz się to byś wiedział pewne rzeczy i nie wciskał kitu. Po pierwsze średnio inteligentny człowiek wywnioskowałby że wcale nie jest tak jak piszesz. Dla przypomnienia:
Nie jest źle ELEKTRODA utworzyła dwie nowe elektrodki
Faktycznie są dwa fora. Pierwsze z nich powstało po to, aby skupić cały "zarząd" elektrody. Później trafili tam też sympatycy tego forum. Dlatego powstało drugie, na któym w podobym klimacie można dyskutować na podobne tematy jak na elektrodzie i co najważniejsze w swoiskim gronie. Jednak widze, że Ty nawet nie jesteś średnio rozgarnięty (albo robisz takie wrażenie), bo poza krzykiem nic innego nie byłeś wstanie przyswoić i tylko kłamstwa walisz. Gdyby było inaczej to wiedziałbyś, że to była inicjatywa moderatorów elektrody a admini dali na to przyzwolenie, a także wiedziałbyś, że nikt nie zmusza cie do tego abyś tam zaglądał. Jednak w odróżnieniu o innych nie potrafisz tego pojąć tylko sięgasz do tak prymitywnych chwytów jak oszczerstwa.

raban

Oby wreszcie!

Postautor: raban » 24 sie 2003, o 06:55

No, nie kłóćcie się tak! Wiem, to co się dzieje z Elektrodą podwyższa ciśnienie, ale lepiej obluzgiwać tych Wybitnych Sprzętowych Fachowców z plocmana! Poza tym, obecność konkurencyjnych forumów(forów?) jest chyba sposobem na przyciśnięcie tych orłów.
Jak słyszałem o przegrzewających się dyskach w serwerze to wyobrażałem sobie szafę, w szafie rzad procesorów, a pod nimi mnóstwo kieszeni z dyskami... A tu - okazuje się - przeciętny PC, podobne serwery to ja `tymi ręcami' składałem...

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”