Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięsterownik wes ws-64
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Czy ktos slyszal o czyms takim? Podam tylko informacje ze jest to sterownik PLC produkowany dawniej (jakies 10 lat temu) w Warszawie (chyba ulica Bacha 22, ale to było dawno). Bede wdzieczny jesli ktoś mógłby wymienić sie ze mna informacjami na jego temat. Chodzi mi głównie o metody programowania. Moze ktos mial z tym kontakt w swojej pracy?
Re
A jakis symbol oznaczenie czy cokolwiek innego znajdujacego sie na tym urzadzeniu Nazwa firmy ? Opisy zlacz itd. Masz tam cos takiego?
WS-64
Jest to sterownik do dźwigu (windy) firmy WES. Obecnie mieści się (firma)
przy ulicy Bocianiej w W-wie. Sterowniki te były używane przez producenta wind (dźwigów osobowych i towarowych) "Translift" z W-wy (były ZUD) O ile wiem sterowniki te były używane do innych celi np sterowanie oczyszczalni ścieków. Jeżeli chcesz cos wiecej, to napisz do mnie: janfiesta@go2.pl Pozdrawiam.
przy ulicy Bocianiej w W-wie. Sterowniki te były używane przez producenta wind (dźwigów osobowych i towarowych) "Translift" z W-wy (były ZUD) O ile wiem sterowniki te były używane do innych celi np sterowanie oczyszczalni ścieków. Jeżeli chcesz cos wiecej, to napisz do mnie: janfiesta@go2.pl Pozdrawiam.