Witam serdecznie wszystkich forumowiczow,
Mam taki problem: poszukuje wszelkich mozliwych materialow odnosnie elektronicznych kluczy kodowych najlepiej w jezyku polskim. Przegooglowalem juz mase stron i jakos nic co byloby mi pomocne nie znalazlem. Moze ktos posiada takowe materialy lub moglby podac jakies pomocne linki odnosnie tego tematu. Poszukuje tego w zwiazku z praca odnosnie zabezpieczen pojazdow itp. bylbym bardzo wdzieczny za pomoc. Poszukuje miedzy innymi sposobow kodowania sygnalow, systemow kodowania, algorytmu keeloq, wygladu i rodzaju kodow, bardzo przydatne bylyby tez materialy odnosnie transponderow, pastylki dallas itp rzeczy, w googlach glownie wyskakuja strony z serisami montazu autoalarmow etc pomocy!!
z gory dziekuje za wszelka pomoc
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięElektroniczne klucze kodowe
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Witam. W dzisiejszych czasach, możesz mieć duży problem z znalezieniem czegokolwiek w języku polskim. Większość dosępnej dokumentacji jest dostepna w języku angielskim.
Co do twoich próśb to postaram się pomóc przynajmniej w części:
1) Pastylki Dallasa - link , pokopiesz i znajdziesz. Język angielski.
2)Kod Keeloq - Microchip
Poszukaj na elektrodzie.
Co do twoich próśb to postaram się pomóc przynajmniej w części:
1) Pastylki Dallasa - link , pokopiesz i znajdziesz. Język angielski.
2)Kod Keeloq - Microchip
Poszukaj na elektrodzie.
-
- -
No wlasnie na stronach maximai microchipa bylem i wiem ze tam jest sporo materialow ale ze wzgledu na to ze sa w ingliszu to zostawilem je na koniec, tzn jesli nie znajde juz naprawde nic w jezyku polskim to wtedy zostanie mi tlumaczenie tego> A no wlasnie odnosnie sposobow, rodzajow kodowania i wygladow kodow po polsku jakos nic nie moge znalezc...