zakupiłam dzisiaj nagrywarkę dvd musteka i mam problem. Nie da sie podłączyć do tv. Tv jest starawe, ma tylko eurozłącze i wyjście na kablówkę/antenę a na kable chinch (czy jakieś takieś ) nie bardzo. Więc podłączyłam to co miałam przy magnetowidzie do dvd (bez chinchów). Nie działa. połączyłam tv i dvd kablem od kablówki + kablem, który łączy dvd z tv(a wcześniej łączył magnetowid z tv). NIe działa. tak jakby tv nie widział w ogóle nowego sprzętu. podłączyłam eurozłącze i tamte poprzednie - kablówka wysiadła, pokazał sie monit powitalny dvd (prawie umarłam wtedy ze szczęścia) po czym ekran zaczął latać. No zaraz mnie szlag trafi, jak to cholerstwo podłączyć? Możliwe, że tv jest za stare i wyrzuciłam kasę w błoto?
Ps. jeśli to nie to forum to trudno, w sumie kable to tez elektronika :>
Ps. proszę do mnie pisać dużymi literami i wolno, bo jestem elektronicznym debilem.. ;]
heeej RYCERZE, kobieta w potrzebie ;(
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPodłączenie dvd do tv..
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy