Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Podłączenie dvd do tv..

Doris
-
-
Podłączenie dvd do tv..

Postautor: Doris » 9 sty 2008, o 21:36

zakupiłam dzisiaj nagrywarkę dvd musteka i mam problem. Nie da sie podłączyć do tv. Tv jest starawe, ma tylko eurozłącze i wyjście na kablówkę/antenę a na kable chinch (czy jakieś takieś :608: ) nie bardzo. Więc podłączyłam to co miałam przy magnetowidzie do dvd (bez chinchów). Nie działa. połączyłam tv i dvd kablem od kablówki + kablem, który łączy dvd z tv(a wcześniej łączył magnetowid z tv). NIe działa. tak jakby tv nie widział w ogóle nowego sprzętu. podłączyłam eurozłącze i tamte poprzednie - kablówka wysiadła, pokazał sie monit powitalny dvd (prawie umarłam wtedy ze szczęścia) po czym ekran zaczął latać. No zaraz mnie szlag trafi, jak to cholerstwo podłączyć? :605: Możliwe, że tv jest za stare i wyrzuciłam kasę w błoto?

Ps. jeśli to nie to forum to trudno, w sumie kable to tez elektronika :>

Ps. proszę do mnie pisać dużymi literami i wolno, bo jestem elektronicznym debilem.. ;]

heeej RYCERZE, kobieta w potrzebie ;( :644:

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”