Witam,
Moje pytanie jest następujące: Czy jest możliwość odblokowania wgrywania Javy w V3? Do niedawna byłem posiadaczem V500 w której wystarczyło wklepać OPCODE i nie było problemu. Niestety do tej pory jeszcze nie udało mi się tego zrobić w V3 ani w V235. Znalazłem kilka programów które niby powinny odblokować Javę, ale.. żaden z nich nie widzi podłączonego telefonu.
Będę wdzięczny za wszelkie pożyteczne informacje.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięMotorola V3 a wgrywanie Javy
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Re: Motorola V3 a wgrywanie Javy
po co sie męczyć z odblokowaniem javy ? kup sobie bluetooth usb za 20 zł na allegro i bedzie gitWitam,
Moje pytanie jest następujące: Czy jest możliwość odblokowania wgrywania Javy w V3? Do niedawna byłem posiadaczem V500 w której wystarczyło wklepać OPCODE i nie było problemu. Niestety do tej pory jeszcze nie udało mi się tego zrobić w V3 ani w V235. Znalazłem kilka programów które niby powinny odblokować Javę, ale.. żaden z nich nie widzi podłączonego telefonu.
Będę wdzięczny za wszelkie pożyteczne informacje.
jak to nie przyjmuje ? javy ? wysyłaj sam plik JARmam zarówno bluetootha jak i kabel usb... niestety moja motka nie przyjmuje javy pod żadną postacią... Więc jak już pisałem potrzebuję sensowną możliwość odblokowania tego.. Jedyne co nie wchodzi w grę to własna zmiana softa..reszty mogę spróbować...
Ciekawe jak... używając programu dołączonego do Bluetootha (BlueSoleil) mam tylko 3 foldery: Videos,Images, Sounds ... więc niby gdzie mam to wrzucić?? nie inaczej bylo przy korzystaniu z kabla i motorola Phone Tools lub MobilEdit... W tym drugim jest możliwość wrzucania javy..ale... naturalnie pokazuje mi że ta funkcja jest zablokowana... Jeszcze jakies pomysły?