Chcę kilka płytek zrobionych w Eaglu wydrukować na jednym arkuszu. Niby normalne, wykspotować do bitmapy i te bitmapy powklejać np w Open Office Writer i już można drukować. Ale niestety jak dam w Eaglu Export/Image to muszę podać rozdzielczość. I w zależności od wybranej rozdzielczości zmienia się rozmiar obrazka. Jaką dać rozdzielczość żeby skala była 1:1? Gdzieś czytałem że rozdzielczość nie ma znaczenia, ale ja widzę że ma. W tym okienku eksportu są pola rozmiaru obrazka które się dostosowują do wpisanej obok rozdzielczości.
Mam Eagla 4.16r1 Light.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięEagle, eksport do bmp, skala 1:1
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
... a slyszales kiedys o drukarce PDF ? Jest to wirtualna drukarka ktora drukuje dokumenty do pliku PDF , dzieki temu masz :
- idealna mozaike sciezek w pliku elektronicznym
- ktora mozesz wydrukowac na kazdej drukarce lub w zakladzie fotograficznym dac odrazu do zrobienia klisz
pdf printer np wiele jest tego typu programow
- idealna mozaike sciezek w pliku elektronicznym
- ktora mozesz wydrukowac na kazdej drukarce lub w zakladzie fotograficznym dac odrazu do zrobienia klisz
pdf printer np wiele jest tego typu programow
Jakiej opcji? Przecież nie chcę żeby to o co pytam załatwiła za mnie drukarka pdfów. Coś mi się wydaje że Wy mojego pytania nie przeczytaliście. Po prostu pytam jaką rozdzielczość ustawić przy eksporcie do bmp w Eaglu żeby skala była 1:1, a potem żeby z tego pdfa sobie zrobić to już sobie poradzę.Nie popadaj w skrajność. W PDF creator nie ma takiej opcji.