Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

gf2ti tv-out problem z telewizorem

kapsel85
-
-
gf2ti tv-out problem z telewizorem

Postautor: kapsel85 » 15 lut 2007, o 15:59

Posiadam gf2ti prolink z tv-out podłączam telewizor LG Flatron 21' i obraz skacze, że nic nie widać. Kiedyś miałem stary monitor, na którym przy zbyt dużym odświeżaniu był ten sam efekt. Korzystam z tvtool i nic nie dało nadal jest ten sam problem. Tv-out podłączone mam przez s-video - EURO

Proszę o pomoc...

Pozdrawiam

sprawdzałem także z innymi telewizorami i było tak samo. Jakby zbyt duże odświeżanie wychodziło z wyjścia s-video

Awatar użytkownika
Piotreek
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Piotreek » 15 lut 2007, o 23:36

Miałem ostatnio podobny problem..z tym że posiadam kartę radeon 9200.. u mnie objawialo się to w sposób następujący: podłączałem tv przez s-video( wcześniej z tym samym TV działało normalnie) i..początkowo nie widział TV..zmieniłem kabel z chinch0euro na chinch-chinch..i zadziałało..na 5 minut.. nagle karta zaczęła mi wykrywać TV jako drugi monitor i nie mogłem już zmienić żadnych jego ustawień..mialem tylko widok tapety w 16 kolorach.. Po kilku godzinach z braku siły i pomysłów przeinstalowałem na nowo stery od grafiki i poszło jak marzenie.. może od tego zacznij...Jeśli nie masz sterów to jest ich ogrom na necie :)
Pozdrówka.

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”