Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięVoip w TPSA
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Czy ktoś sie orientuje czy trzeba mieć nadal normalny abonament TPSA jeśli chce sie wejść w VOIP oferowany przez TPSA (mam neo)?
-
- -
- Kontaktowanie:
Re: Voip w TPSA
CześćCzy ktoś sie orientuje czy trzeba mieć nadal normalny abonament TPSA jeśli chce sie wejść w VOIP oferowany przez TPSA (mam neo)?
Od połowy lutego ( nowy regulamin ) można zrezygnować z abonamentu zachowując DSL. Ale zamiast abonamentu płacisz wtedy "składkę" za utrzymanie łącza ( o co cały czas zresztą idą wojny urzędem nadzoru ), zdaje się powyżej 30PLN. Natomiast pakiet VOIP TP to oczywiście następny abonament
BTW sam VOIP nie jest jeszcze wystarczająco sprawny ( na przykładzie oszczędnych znajomych, którrzy w końcu musieli dodatkowo dokupić komórkę
Tyle pojąłem z nowych zasad ( też jestem zainteresowany ), może ktoś coś skoryguje ?
Pozdrowienia Jurek S.
Re: Voip w TPSA
Jest też Voip bez abonamentu i ten mnie interesuje tle ze miałem nadzieje na likwidację też abonamentu normalnego no cóż wybiore sie do TPSY i sam się zorientuję jak to jestNatomiast pakiet VOIP TP to oczywiście następny abonament