Zasilacz 300W, pamieci 400Mhz.
PS. chlodzeniem sie nie martwie Freezone NX-80 Al wystarczy spokojnie do "czegos mocniejszego"

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Zasilacz... teraz mam na 400W Bartka+ 3,2G. Ale puszczalem go i na 350 podkreconego na ponad 4G... wszystko zalezy jeszcze co jest jeszcze w kompie poza uP i pamiecia. Ale masz racje ze moze sie okazac za malym.Zasilacz za slaby moim zdaniem minimum 400W przy zmianie procka. Nie wiem poco podajesz czestotliwosc RAMu zamiast jego wartosc w MB.?.Jak na moj propozycje to raczej Intel 2.8 nie podjedzie.
Może to i lepiej AGP8x i nowa płyta dobrego producenta a nie ECS (przynajmiej starsze płyty tego producenta były do bani)Karta graficzna nie jest prado zerna. Zna ktos licznik zeby wyliczyc mniej wiecej zapotrzebowanie energi ? procz wymiany procka mam tez mozliwosc zakupienia plyty Asusa z Sempronem 2800+. I wydaje mi sie, ze to bedzie lepsze rozwiazanie bo plyta znacznie lepsza i ma AGP 8x, bo nie chce inwestowac w PCIe.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości