Mam pytanie czy ma ktoś moze materialy na taki temat:"Problemy kompatybilnosciowe radiowych sieci telekomunikacyjnych - analiza dotycząca duzych miast w Polsce."
Dokładniej chodzi mi o :
zestawienie czestotliwosci wykorzystywanych w Polsce do celow telekomunikacyjnych oraz chrakterystyka
rodzaj sieci telek. pracujacych w duzych miastach
kalkulacja pojemnosci roznych sieci telekom. w zageszczonych obszarach - w szczegolnosci sieci wlan w obu pasmach, perspektywy rozwoju tych sieci, dane dotyczace sieci komorkowych - czy obecny stan techniki nie doprowadzi do ich "zatkania" , tak jak to bylo z komorkami analogowymi , analiza dotyczaca pojemnosci DECT przy coraz wiekszej ilosci telefonow bezprzewodowych w budynkach wielomieszkaniowych, pare slow o cyfrowych sieciach telewizyjnych i radiofonicznych ( pod katem kompatybilnosci), troche o kompatyb. w odbiorze satelitarnym. Dane beda w kilku pracach dyplomowych, pracach Instytutu Lacznosci, danych URTIP-u , pracach konferencyjnych.
Z góry dzieki i pozdrawiam
To mój mail allen_iverson@o2.pl
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięczy moze ktos Pomoc??
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Re: czy moze ktos Pomoc??
Poszukaj rozporzadzenia ministra (budownictwa ??) do ustawy "prawo telekomunikacyjne" z lipca 2004 (ze zmianami). Jedno z rozporzadzen okreslalo wlsnie czestotliwosci w poszczegolnych sluzbach, oraz warunki ich wykozystania. Nie mam tego niestety pod reka (choc powinienem ).Dokładniej chodzi mi o :
zestawienie czestotliwosci wykorzystywanych w Polsce do celow telekomunikacyjnych oraz chrakterystyka
rodzaj sieci telek. pracujacych w duzych miastach
No mogles to chociaz ladnie przeedytowac (wyciac) ... te dane juz nie beda w danych URTIP'u... bo URTIP juz nie istnieje.Dane beda w kilku pracach dyplomowych, pracach Instytutu Lacznosci, danych URTIP-u , pracach konferencyjnych.