witam
Poszukuje jakiejs w miare taniej i niezawodnej konstrukcji stroboskopu a takkze dosc latwej Posiadam palnik ikf120 i trafo wn (z ruskiej lampy blyskowej od aparatu). Chcialbym wytrawic pod ten stroboskop moja pierwsza plytke drukowana w zyciu Wiec potrzebuje schematu sciezek pod plytke. Jezeli ktos posiada taki schemat to bardzo prosilbym o udostepnienie. Czytalem duzo na temat jabla j23, ale nie wiem czy oplaca sie go "tuningowac". Polecano mi takze jabla j111 (podobno sie nie grzeje), jezeli ktos posiada mozajke sciezek tego kitu to takze prosilbym o udostepnienie. Prosze o pomoc i z gory dziekuje Pozdrawiam
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięstroboskop
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Mam ten sam schemat :] Zamiescilem go post wyzej Chodzi mi tylko czy dobrze zrobilem mozajke plytki pcb Prosze o odpowiedzi. PozdrawiamTu masz schemat porównaj i bedziesz wiedział czy masz dobrze. (Żeby zobaczyć schemat musisz sie zalogować )schemat