Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięNeostrada
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Witam czy mozna inaczej włączac neostrade niz standardowym programem dolaczonym do niej?.2.Czy w win98se mozna zrobic tak aby neostrada wlaczala sie automat podczas ladowania systemu?.Prosze o pomoc info znalezione w google nie daly mi satysfakcjonujacych mnie efektow......
Re: Neostrada
Robisz sobie nowe połączenie sieciowe, wpisujesz login i hasło, klikasz by zapamiętał i ściągasz autoconnect, a następnie instalujesz go i po wszytskim - on sam sobie wykryje połączenie.Witam czy mozna inaczej włączac neostrade niz standardowym programem dolaczonym do niej?.2.Czy w win98se mozna zrobic tak aby neostrada wlaczala sie automat podczas ladowania systemu?.Prosze o pomoc info znalezione w google nie daly mi satysfakcjonujacych mnie efektow......
P.S. Jak dobrze pamiętam, to w panelu sterowania klikasz na połączenia sieciowe i tam wszystko konfigurujesz.
Zrobione.Posiedzialem w panelu sterowania i zrobilem.Dzieki za pomoc .
[ Dodano: 25-03-2006, 10:44 ]
I pojawił sie kolejny problem mianowicie : na poczatku mialem WIN 98SE gdy zaistalowalem neostrade wszystko chodzilo jak ma chodzic.Gdy zainstalowalem DC++ podczas pobierania modem sie wyłączył diody pogasly,polaczenie zerwane dopiero restart windowsa pozwolil na polaczenie z netem.I pewnego dnia zainstalowalem XP i tu modem smigal caly czas czy to DC++ czy kaza modem sie nie wylaczal.Tydzien temu zaistalowalem windowsa 98se i DC++ nadal wylacza mi modem.Zainstalowalem correctViaUSB dolaczone do CD neostrady bo mam plyte na chipsecie VIa ale nie pomoglo .Moze macie jakies sugestie? zrobilem pare wskazowek jak pokazano na necie ale dalej nic
[ Dodano: 25-03-2006, 10:44 ]
I pojawił sie kolejny problem mianowicie : na poczatku mialem WIN 98SE gdy zaistalowalem neostrade wszystko chodzilo jak ma chodzic.Gdy zainstalowalem DC++ podczas pobierania modem sie wyłączył diody pogasly,polaczenie zerwane dopiero restart windowsa pozwolil na polaczenie z netem.I pewnego dnia zainstalowalem XP i tu modem smigal caly czas czy to DC++ czy kaza modem sie nie wylaczal.Tydzien temu zaistalowalem windowsa 98se i DC++ nadal wylacza mi modem.Zainstalowalem correctViaUSB dolaczone do CD neostrady bo mam plyte na chipsecie VIa ale nie pomoglo .Moze macie jakies sugestie? zrobilem pare wskazowek jak pokazano na necie ale dalej nic