Witam
Szukam jakiegoś elektronika (chyba dobrze trafiłem;) Kogoś kto naturalnie odpłatnie wykonałby dla mnie małą robótkę, chodzi o zrobienie kabelka do podłączenia go do DVD, a dokładny opis jak to zrobić znajduje się tu http://www.itepe.net/serwis.htm dla kogoś kto zajmuje się nawet od niedawna elektroniką to nie powinno stanowic problemu, ja jednak jestem zielony i wolałbym zostawić to fachowcom. Jest tam opisane co będzie potrzebne. Teraz pytanie czy ktoś zechciałby się tego podjąć i ile by mnie takie coś wyniosło , najlepiej proszę pisac na PM do mnie wcelu obgadania szczegółów.
Aha jakby to już było nie ważne to napisze o tym w tym poście, ale narazie ciągle czekam
Jeśli mój post jest w jakiś sposób sprzeczny z regulaminem to przepraszam adminów, ale w końcu fora stworzono po to aby sobie pomagać, a ja szukam właśnie pomocy, choć może w dziwny sposób
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięCzy na prawdę nikt tego nie potrafi;)
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy