Mam następujący problem z laptopem COMPAQ ARMADA 1530D - otóż pod windowsem 98 jak i 95 komputer wiesza się podczas odtwarzania muzyki i kopiowania ze stacji dysków. Wiesza się od razu podczas wejścia do windowsa w momencie gdy system puszcza muzyczke startową. Jeśli wyłącze karte w Menadżerze urządzeń wszystko jest ok (tylko muzyki nie ma). Podobna sytuacja jest ze stacją dysków - wszystko jest ok dopuki nic się z nią nie robi. Jeśli próbuję przegrać coś z dyskietki, komputer od razu się wiesza. Instalowałem już kilka wersji sterowników ściąganych ze strony COMPAQa (teraz HP), ze strony producenta karty muzycznej ESS, zmieniałem biosy kilka razy (2 różne wersje), instalowałem windowsa kilka razy i dalej to samo. Wygląda mi to na jakiś konflikt ale windows nic nie wykrywa.
Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem co jest grane.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięProblem z muzyką i FDD na COMPAQ ARMADA 1530D
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy