Witam wszystkich mam pytanie dotyczace tuszy a mianowicie tego który kupic.
Jak zapewne wiecie orginalny pojemnik z tuszem dla drukarek hp jest drogi czarny w granicach 100 zł a kolor ponad 100zł dlatego pytam sie was który wybrać zastanawiam sie nad tuszamize ze strony www. tusze.sklep.pl sa tanie tusze firmy vision tech można je spotkac na aukcjach allegro lub tusz sic który jest sprzedawany na aukcjach allegro.Dodam ze sporo drukuje i nie moge sobie pozwolic na kupowanie orginalnych tuszy bo bym zbankrutował dlatego pytam sie was o te tusze co o nich sadzicie czy ktoś kożystał z nich przedtem i czy jakośc jest zadowalajaca
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięJakośc a cena
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Ja właśnie maiłem canona 2000 i padł, winą było to że tusz zasechł w głowicy i niedało sie juz tego wyczyścić a kupno nowej mijało sie z celem dlatego zdecydowałem sie kupić teraz uzywanego hp-eka za 100 (drukarka z czarnym i kolorowym tuszem) tylko dałem teraz ja do serwisu na czyszczenie bo lezała u gościa miesiąc czasu i tusz z jednego się wylał i musza mi ja wyczyścić.A tak pozatym wole hp-ka bo kazdy kadricz ma własa głowice takze jak mi sie zatka jeden to moge kupić inny sprawny i pare razy go napełnić zanim padnie.A w moim starym canonie 2000 za głupia głowice wołaja 110 zł
Wszystko pięknie, ale nie kupisz jej za stówkę .... polecam przestawienie sie na drukarke laserowa...
P.S.
Też kiedyś używałem Canona 4550, ale niestety ze względu na drogie głowice poszła w odstawkę (często się zapychały, używałem jakiegoś badziewnego tuszu, jakiejś Krakowskiej f-my zdaje się InkPol.Wtedy jeszcze nie wiedziałem, że to lipa) .
Dlatego ja przestawiłem sie na drukarki hp bo każda kaseta z tuszem ma własna głowice można pare razy taki kadridż napełnić .Zastanawiam sie nad kupnem tuszu visin tech sprzedaja go na alegro no i jest strona internetowa z tym tuszem poza tym w w wiekszych supermarketach jest sprzedawany dlatego sprawdze co jest wart chba ze ktoś z was uzywa takiego tuszu to chętnie posłucham waszych opinia na jego temat