Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Oprogramowanie Praktyczny elektronik

jred
-
-
Oprogramowanie Praktyczny elektronik

Postautor: jred » 13 cze 2005, o 23:41

Witam wszystkich. Poszukuję programu do 89c2051 o nazwie wykr. Jest to wsad do wykrywacza metali opublikowanego w nr 07/99. Czy ktoś uruchomi ten wykrywacz. Brak strony w internecie dotyczącej "Praktycznego Elektronika"a dodzwonić sie do nich nie można. Dziękuję z góry za pomoc.

Piotr
Moderator
Moderator
Kontaktowanie:

Postautor: Piotr » 14 cze 2005, o 15:48

PE nie istnieje od roku (wiecej?). Chyba bedzie Ci trudno zdobyc to oprogramowanie.
Pzdr
PZb

Tom27
-
-

Postautor: Tom27 » 14 cze 2005, o 22:36

Kiedyś skontaktowałem się z gościem, który miał w swoim posiadaniu programy do procków z PE. Nie wiem czy dobrze to odczytałem, ale wydaje mi się, że to ktoś z byłego grona twórców PE. Jego numer miałem ze strony PE, która już wtedy była długo nieodnawiana. Niestety nie mogę znaleźć tego numeru, jeśli coś jeszcze znajdę to się odezwę. A przyszło mi coś teraz do głowy w ostatnich dniach życia strony PE pojawiła się na niej oferta z płytą zawierającą archiwalną treść PE i chyba również wsady do procesorów. Na pewno nie chodzi tu o dwie płyty wydane jeszcze za życia PE, ponieważ mam obie i na nich tego nie ma. Natomiast na tamtej płycie podobno miało to być sam miałem na nią ochotę, ale miałem brak finansowe i nie wyszło. Poszukaj może kogoś, kto ma taką płytę. To tyle. Pozdrawiam

Holtek
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Holtek » 16 cze 2005, o 17:34

Praktyczny Elektronik nie istnieje ale znam byłego pracownika który sprzedaje płytki PCB, gazety archiwalne, Płyty CD oraz oprogramowanie i procki.

www.pe.net.pl
pe@pe.net.pl
gg: 358091
kom. 602 665 206

wiertacz
-
-

Postautor: wiertacz » 16 cze 2005, o 22:12

Na płycie CD-PE4 nie ma wsadu do procka do wykrywacza o który mowa w pierwszym poście.

xnd
-
-

Re: Oprogramowanie Praktyczny elektronik

Postautor: xnd » 28 lut 2013, o 19:30

Witam , przepraszam bardzo że odgrzebuję taki stary temat lecz sam szukam wsadów i płytek z PE , czy ktoś je posiada ? (sporo czasu minęło i może ktoś je odnalazł lub ma namiar na osobę które takowe posiada).

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”