p.s. Chodzi mi o kolejnosć .

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Co do pIV to... no szkoda gadac bo zaraz jeszcze kolejna wojna bedzie...p.s. Mam Atlona i co chwilę sie wiesza . Jaka może być tego przyczyna ???
To wyciagnij jedną kość i sprawdź jak będzie chodzić, jesli lipa to zamien na drugą i zobacz jak się zachowa komp.Muj Ram to 2*256MB 400 Elixir i niewygląda żeby szwankowały chociarz czasami ni stad ni z owąd brakuje pamięci .
Nie wiesz o ile moge podkręcić mojego Athlonka XP 1800+ ? Nie sprzedałem tego jeszcze i chyba nie sprzedam.- Moj 1,7 spokojnie chodzi przy 2,4 G bez podnoszenia napiecia (temperatura procka ok 27-32st* ) , wiecej nie podkrecalem bo mi sie nie chcialo, i tak 1,7 mi spokojnie wystarcza.
*) na bloku wodnym wlasnego projektu i produkcji... wykonuje bloki na CPU, MBU, GFX. Przymierzam sie do blokow do zasilaczy i HDD
Wiele zalezy od konkretnego egzemplarza... najlepsze sa te ze srodka platka krzemowego (podczas produkcji). Ogolnie athlonki 1,7-1,8 podkreca sie do wartosci 2,2-2,8 zaleznie od egzemplarza, zasilania (wieksze zapotrzebowanie na energieNie wiesz o ile moge podkręcić mojego Athlonka XP 1800+ ? Nie sprzedałem tego jeszcze i chyba nie sprzedam.
Bo w sumie jak mam kupić Semprona 2500 o taktowaniu 1663Mhz a mój Athlon XP taktuje 1533Mhz to chyba nie będzie zauważalnej różnicy...
Sempron = Duron tyle, że inne nazwa.
No pisalem przeciez ze wlasnego projektu i konstrukcjiCo do bloku wodnego własnej produkcji to...jak to zrobiłeś?
Bloki miedziane kupowałeś już gotowe, czy sam robiłeś z "czegoś" ??
Może jakieś foto ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości