Zna ktoś stronkę, gdzie jest jakiś kurs PROTELA??
Tak odrazu może ktoś mi powie: bo chce wydrukować same scieszki plytki na papierze kredowym, zeby sobie plytke zrobić, ale jak klikam na drukuj to on drukuje wszystko razem, opis i wszystko co jest w projekcie (sciągniety z neta). Gdzie to ustawic zeby drukował tylko scieżki??
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięKurs Protela
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
wielkie dzięki za pomoc
[ Dodano: 05-02-2005, 14:43 ]
Czy da się zrobic tak, że: mając podgląd wydruku w Protelu (np. tylko BottomLayer i MultiLayer), jakoś go wyeksportowac (np. do Worda lub Acrobat Reader). Potrzebne mi to jest bo bedzie to drukowane na innym kompie, na którym nie ma protela i nie bedzie, ale jest word i Acrobat Reader.
[ Dodano: 05-02-2005, 14:43 ]
Czy da się zrobic tak, że: mając podgląd wydruku w Protelu (np. tylko BottomLayer i MultiLayer), jakoś go wyeksportowac (np. do Worda lub Acrobat Reader). Potrzebne mi to jest bo bedzie to drukowane na innym kompie, na którym nie ma protela i nie bedzie, ale jest word i Acrobat Reader.