czesc. mam ogromna prosbe. szukam porzadnych materiałów na temat "Materiały półprzewodnikowe".
bardzo bym prosil o jakies namiary na ksiazki lub www ktore opisuja jak najwiecej z tego tematu.
z gory dzieki
pozdrawiam
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięmateriały półprzewodnikowe
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Maeriały
Hm, dziwny post.
Co konkretnie znaczy Materiały półprzewodnikowe ? Masz na myśli german,krzem, arsenek galu?
Wpisz w wyszukiwarce np. Google odpowiednie słowa a otrzymasz linki do stron.
Książki na ten temat powinny mieć takie wydawnictwa jak Helion, Mikom, RM.
Co konkretnie znaczy Materiały półprzewodnikowe ? Masz na myśli german,krzem, arsenek galu?
Wpisz w wyszukiwarce np. Google odpowiednie słowa a otrzymasz linki do stron.
Książki na ten temat powinny mieć takie wydawnictwa jak Helion, Mikom, RM.
czesc. musze napisac dosyc obszerna prace na ten temat. mam ksiazki ktore opisuja zasade dzialania polprzewodnikow, co sie tam dzieje z elektronami, dziurami. ale bardzo malo mam na temat samych materialow polprzewodnikowych. na stronkach znajde tak jak napisales o krzemie germanie i o innych tyle ze tego jest w miare malo a ja potrzebuje cos wiecej, jakis wyczerpujacych informacji, zdjec wytwarzania procesorow, pamieci i innych urzadzen na budowie ktorych opieraja sie materialy polprzewodnikowe...
pozdrawiam
pozdrawiam