Witam!!!
Zwracam się z prośbą do wszystkich forumowiczów o rozszyfrowanie co to jest za układ: N89C126FX w obudowie PLCC64. Wiem tyle, że jest to '51, tylko, że jakaś rozbudowana o dodatkowe peryferia. Układ oznaczony jest tak:
N89C126FX
C8.0 9220E
i '86'88
A na odwrotnej stronie:
61342116EA
BU 46
W załączniku jest fotografia tego scalaka.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięNieznany układ.
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Ostatnio zmieniony 2 sty 2005, o 22:51 przez LucASWw, łącznie zmieniany 1 raz.
To też ustaliłem. Jednak potrzebowałbym datasheet'a do tych układów, szkoda mi ich wyrzucać, ponieważ są one sprawne i fabrycznie nowe.
Nie wiem, czy to nie jest 16bitowa wersja '51 i wyposażona "bogaciej" niż 552, ale są to tylko domysły, bo pamięci nie mam zbyt długiej i dość dawno z niego korzystałem.
Znalazłem je przypadkiem, podczas świątecznych porządków na strychu.
Sukałem, szperałem, niuchałem , ale nie znalazłem datasheet'a tego układu, tylko oferty kupna.
Jeżeli chodzi o zdjęcie, to przyznaję, że jestem tylko amatorem fotografikiem i dość trudno było mi zrobić, aż z takiej bliskiej odległości (nie mam obiektywu o takiej ogniskowości), zdjęcie, aby było wyrażne.
Nie wiem, czy to nie jest 16bitowa wersja '51 i wyposażona "bogaciej" niż 552, ale są to tylko domysły, bo pamięci nie mam zbyt długiej i dość dawno z niego korzystałem.
Znalazłem je przypadkiem, podczas świątecznych porządków na strychu.
Sukałem, szperałem, niuchałem , ale nie znalazłem datasheet'a tego układu, tylko oferty kupna.
Jeżeli chodzi o zdjęcie, to przyznaję, że jestem tylko amatorem fotografikiem i dość trudno było mi zrobić, aż z takiej bliskiej odległości (nie mam obiektywu o takiej ogniskowości), zdjęcie, aby było wyrażne.