O kim piszesz?Jeśli kolega ponadto nie czytał artukułu i nie bardzo wie o czym rozmawiamy, więc po co zabierać głos w dyskusji?
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięzmiana z hex na asm lub c???
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
-
- -
- Kontaktowanie:
areczkas - to o co Ci w koncu chodzi? Zrodla do transkodera masz na stronie BTC. Jesli chodzi o publikowanie zrodel w ogole - jw. Jesli chodzi o omawianie waznych z edukacujnego punktu widzenia fragmentow w EP to wiekszosc ludzi przeciez tak robi.
pisałem o gavi:)
Prblem dotyczył jednego kitu i nie dorabiam do tego większej ideologi- czasem po prostu EP ma według mnie poślizgi , a te zdarzają się każdym- ten się nie myli kto nic nie robi.
Najważniejsze aby dyskutować, gdyż krytyka pozwala mieć baczenie na błędy które na przyszłość nie będzie trzeba powtarzać ( krytyka konstruktywna ) - a ja biedny zostałem zbesztany, bo pozwoliłem sobie na herezje wobec EP już to przerabiałem i znam opinie kolegów- nic się nie nauczyłem i dalej dyskutuję:) pozdrawiam
Prblem dotyczył jednego kitu i nie dorabiam do tego większej ideologi- czasem po prostu EP ma według mnie poślizgi , a te zdarzają się każdym- ten się nie myli kto nic nie robi.
Najważniejsze aby dyskutować, gdyż krytyka pozwala mieć baczenie na błędy które na przyszłość nie będzie trzeba powtarzać ( krytyka konstruktywna ) - a ja biedny zostałem zbesztany, bo pozwoliłem sobie na herezje wobec EP już to przerabiałem i znam opinie kolegów- nic się nie nauczyłem i dalej dyskutuję:) pozdrawiam