Tyle ze na ich wyniki trzeba jeszcze poczekac bo sa nieskonczone.

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
No tak.. Ty mnie tu za slowka nie lap, bo wlasciwiej bylo by nie dokonczone to fakt...Tyle ze na ich wyniki trzeba jeszcze poczekac bo sa nieskonczone.. No, jak nieskończone to i do 80-tki nie napiszą
![]()
mozna by chyba napisac tez ze artykul/ksiazka jest nieskonczona w sensie niedokonczenia.nieskończony
1. książk. «nie mający końca, nie kończący się; bezgraniczny, bezkresny»
Nieskończona przestrzeń.
Nieskończone lasy.
Nieskończony bezmiar pustyni.
No właśnie w takim sensie byłby "nie skończony" a nie "nieskończony" ...mozna by chyba napisac tez ze artykul/ksiazka jest nieskonczona w sensie niedokonczenia.
Hmm... no skoro nawet nie sprawdziles, to chcesz zeby inni sprawdzili za Ciebie ?? Na allegro tez tak ciezko uzyc szukaj ?? Jak Ci juz powiedzialem ze sa... Wszystko na talerzu musi byc ??Owszem mogę sobie kupić w AVT archiwalny numer, ŚR (nawet nie sprawdzałem czy jest dostępny), który potrzebuję, ale wydaję miesięcznie sporo pieniędzy na EP i EdW + jakieś części i musze się liczyć z dodatkowymi wydatkami (zamówiony numer ŚR+ koszty wysyłki) tym bardziej, że nawet nie wiem, co dokładnie było w tym artykule opisane.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości