czy moze doradzicie mi co wybrac ! ma to byc uklad ktory w zastosowaniu jest przydatny w codziennym uzytkowaniu i wmiare tani do wykonania ;d prosze o skematy lub ewentualne linki

z Gory dziekuje :*:*:*
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
matko... a to da się zrobić układ scalony na ZP?na ZP robimy teraz uklady scalone
To abyś miał przed sobą świetlaną przyszłość, na tym kierunku, sugeruję sprawdzić co to znaczy "układ scalony", bo jak widzę jeszcze się nie domyśliłeś, że sobie trochę z Ciebie żartujemy. Bez obrazy, bo to jest częsty błąd popełniany przez przyszłych adeptów.a co do pytania Press to tak mam na zp robienie prostych ukladow scalonych ;p jestem na takim a nie innym profilu wiec to jest jedna z podstaw ;p
Panowie całkiem ciekawie rozwinął się ten temat ;)HAHA ja tam nawet nie marze o frezarce :PP na tych zajeciach mam tylko do dyspozycji marker i wytrawiacz :)
a co do pytania Press to tak mam na zp robienie prostych ukladow scalonych ;p jestem na takim a nie innym profilu wiec to jest jedna z podstaw ;p
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości