Wie ktoś jak zrobić to zadanie?
Chcem uzykać informacje jakie wnieść nowe połączenia na poniższym schemacie tak aby Układ sterwonika PLC działał zgodnie z powyższym zadaniem.Poźniej chcem wiedzieć jaki tzreba napisać program w języku drabinkowym w programie Twido tak aby sterownik komunikacją z kompuetrem realizował powyższe zadania jaki będzie listing tego programu i algorytm
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSterwonik PLC
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
-
- -
-
- -
Link usunięty... program jest do pobrania ze strony wydawcy, proszę nie umieszczać linków do warezów.
Tutaj wrzuciłem program na Twido , który umozliwia napisanie programu dla sterwonika PLC i dzieki połączenia komputera i sterownika Układ spełnia okreslone zadanie.
http://www.speedyshare.com/465665258.html
Tutaj wrzuciłem zrobiony w tym programie program spełniający to zadanie. Tylko nie wiem dlaczego to jest tak napisane. Może ktoś mi wyjaśnić . Moze ktos mi powiedziec na podstwie programu w języku drabinkowym jakie są wykonane dodatkowe połączenia w Sterownikui jak narysować algorytm tego programu.
Edited, Pajączek.
Tutaj wrzuciłem program na Twido , który umozliwia napisanie programu dla sterwonika PLC i dzieki połączenia komputera i sterownika Układ spełnia okreslone zadanie.
http://www.speedyshare.com/465665258.html
Tutaj wrzuciłem zrobiony w tym programie program spełniający to zadanie. Tylko nie wiem dlaczego to jest tak napisane. Może ktoś mi wyjaśnić . Moze ktos mi powiedziec na podstwie programu w języku drabinkowym jakie są wykonane dodatkowe połączenia w Sterownikui jak narysować algorytm tego programu.
Edited, Pajączek.
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2008, o 21:42 przez elektronikopo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- -