Witam!
W numerach 09 i 10/2007 opisywany był moduł BT WT-12 firmy Bluegiga. Zainteresowałem się tym tematem, gdyż planuję w najbliższej przyszłości urządzenie z BT. Moduł bardzo mi odpowiada, lecz tu pojawił się problem - zszokowała mnie cena u polskiego dystrybutora (43Euro!). Tutaj mam pytanie do redakcji EP: Dlaczego EP przeprowadza praktyczne próby z takimi drogimi modułami, zamiast użyć np. tanich modułów choćby z Kamami (ok. 45zł). Wiem wiem że to może tylko przykład zastosowania wygodnego (programowo) modułu, ale dla praktykującego elektronika taka cena jest zaporowa i chciałby zobaczyć opis czegoś na swoją kieszeń.
Dzięki z góry za odzew,
pozdrawiam
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModuły bluetooth
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Skorzystam z rozpoczętego tematu. Czy można prosić o udostępnienie informacji na temat płytki użytej jako podstawka do modułu WT12 - gdzie można ją dostać? - w ep z listopada była informacja, iż ogólne zestawienie układu było opisane w numerze jaki ukazał się w sierpniu. Niestety nie mam tego wydania - jeśli ktoś z forumowiczów byłby na tyle uprzejmy aby sprawdzić tą informację będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
Pozdrawiam