Przed sekundką znalazłem wzory płytek do nadajnika i odbiornika na 433MHz, które były zamieszczone w EP 02 i 03/2007. W archiwum jeszcze ich nie ma (za świeże ), ale może ktoś z Was ma te numery w domciu i mógłby mi przesłać skany tych artykułów?
Za pomoc - dzięki jakniewiemco !!
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSkany EP 02,03/2007?
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Numer 3 powinien być jeszcze na półkach salonów prasowych. A jak nie tam to www.sklep.avt.pl
szanujący się gazeciarz jej nie zamawia
Szanujacy sie gazeciarz zamawia wszystko na co moga znalezc sie klienci... co jak widac po Twoim przykladzie zle swiadczy o gazeciarzach z Pleszewa (o ile nie oszukales . Jesli salonu nie ma to faktycznie wyruszac na poszukiwania chyba najblizej moglbyc do Konina, moze warto skozystac z podanego przez Radka linku?
A jak nie wypada poczekac az beda w archiwum.
A moze wizyta w bibliotece? Choc pewnie tez nie ma wiekszego oddzialu prasowego, zreszta miejskie biblioteki nieczesto zamawiaja taka prase, a uczelnianej blisko nie masz ;/
Niestety - nie mam możliwości uświadamiania wszystkich gazeciaży, a co do szukania pisemka po kioskach czy salonach w promieniu 100km. ta przestaje się to kalkulować .. Te pare kartek nie jest aż tak ważne by dla nich zwiedzać nasz piękny kraj, a o szukaniu w bibliotekach czy czekaniu na wrzucenie pisemka do archiwum to sam wiem..