Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Wyłączający się Siemens CX65

6casey6
-
-
Kontaktowanie:
Wyłączający się Siemens CX65

Postautor: 6casey6 » 15 paź 2006, o 09:57

Telefon po załączeniu wyłącza się, zaczęło się od zeszłej zimy, raz w tygodniu, czasami 2... ostatnio dzieje się tak co kilka minut. Wcześniej jeszcze przestał funkcjonować jeden z przycisków, telefon wyczyściłem, na początku nie pomogło.. telefon wyłączyłem i tak zostawiłem na kilka dni (musiałem od niego odpocząć) po kilku dniach chodził idealnie przez 24h i zaczęło się dalej.. guzik działa, a telefon się wyłącza, co zrobić? Serwis mi się nie opłaca wiec czekam na pomysły. Pozdro.

Awatar użytkownika
mulkey
-
-

Postautor: mulkey » 15 paź 2006, o 11:36

Może to wina softu sprobuj zainstalowac nowego i napisz, ile chca za to w serwisie?.W Jaworznie jest duzo serwisow ja mialem podobny problem tyle ze z SAGEM i $ = 10 zł :wink: wgranie softu tyle mnie kosztowalo i dziala

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Kontaktowanie:

Postautor: end » 15 paź 2006, o 15:18

Na wejście podstaw baterię. Może też być pęknięcie lutu gdzieś na płycie i tutaj tylko Hot.
Na końcu fullflash.

Awatar użytkownika
Tommy Vercetti
-
-

Postautor: Tommy Vercetti » 15 paź 2006, o 17:22

Miałem tak z moim S 55
Wyłączał się czasem bez powodu, jak się okazało winę za to ponosiła bateria, która była luźna i czasem sie przesuwała i telefon się wyłączał. Wetkłem ją na papierki i jest git, od tego momentu telefon sie ani razu sam nie wyłączył.

6casey6
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: 6casey6 » 18 paź 2006, o 16:00

a wiec tak, bateria jest dobra (sprawdzalem ja winnym telefonie, oraz inna bateria w moim),jest dobrze docisnieta do stykow, softu zmienic nie mozna... telefon juz sie nie zalacza, sprzedam go jak uszkodzony :] Pozdro

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”