Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięBANY w telefonie komórkowym
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- Tommy Vercetti
- -
Witam !!!
Czy ktoś wie, czy można banować poszczególne numery telefonów w telefonie komórkowym, tzn, by zbanowane osoby nie mogly do mnie dzwonić i pisać SMSów ??
Jeśli ktoś wie, to prosze o jaknajszybszą odpowiedź. Dla ułatwienia powiem, że mam telefon Siemens S55 w era tak-tak.
Czy ktoś wie, czy można banować poszczególne numery telefonów w telefonie komórkowym, tzn, by zbanowane osoby nie mogly do mnie dzwonić i pisać SMSów ??
Jeśli ktoś wie, to prosze o jaknajszybszą odpowiedź. Dla ułatwienia powiem, że mam telefon Siemens S55 w era tak-tak.
- piterino_16
- -
- Kontaktowanie:
w moim telefonie jest tak opcja w menu Usługi ścieci w Ustawieniach, która pozwala na blokowanie połączeń wychodzących i przychodzących dla danej grupy. Jest to opcja Zamknięta grupa użytkowników. Mam tel samsung r200s może tej opcji nie być u Ciebie(na 80%) ale poszukaj w instrukcji czegoś podobnego
pozdrawiam
pozdrawiam
- Tommy Vercetti
- -
- piterino_16
- -
- Kontaktowanie:
- piterino_16
- -
- Kontaktowanie:
Witam.
Da rade.
Info: forum.siemensinfo.pl
To jest czarna lista + czasowe profile do Siemens S55. Testowane na wlasnym telefonie, ale jak cos sknocisz to telefon do reanimacji (moj padl przy takich zabawach juz kilka razy).
--
pozdrawiam
ViNYL
Da rade.
Info: forum.siemensinfo.pl
To jest czarna lista + czasowe profile do Siemens S55. Testowane na wlasnym telefonie, ale jak cos sknocisz to telefon do reanimacji (moj padl przy takich zabawach juz kilka razy).
--
pozdrawiam
ViNYL
- Tommy Vercetti
- -
- Tommy Vercetti
- -