Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

COŚ sie stało z telefonem...-problem

Awatar użytkownika
PICIA
-
-
Kontaktowanie:
COŚ sie stało z telefonem...-problem

Postautor: PICIA » 1 gru 2004, o 09:05

Post ten deklarowany wszelkim problemom z aparatami -konfiguracja-naprawa-ustawienia
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2008, o 09:16 przez PICIA, łącznie zmieniany 2 razy.

rakocz
-
-

Postautor: rakocz » 11 lip 2006, o 20:37

to chyba dobre miejsce na taki problem. mam telefon klomórkowy (nie jest on pierwszej młodości), który ma taki feler, że można sie na niego dodzwonić tylko wtedy kiedy (napisze to bardzo obrazowo, bo inaczej nie umiem) ma podświetlony ekran i klawisze, w innym przypadku osoba próbująca sie dodzwonić słyszy: Abobnent czasowo nie dostępny", dzwinić z niego można normalnie bez żadnych problemów. i teraz moje pytnanie: czy ktoś coś wie na taki temat? to jakaś błahostka, wystarczy zmienić softa, czy wogóle nie ma sensu do tego sie zabierać bo to przegrana sprawa.

lubiany
-
-

Postautor: lubiany » 6 sty 2007, o 13:59

a opisz dokladniej czy udeżyłeś nim gdzieś,dostał wody,leżał długo w szufladzie, upadł Ci i czy wcześniej był naprawieny [/list]

Awatar użytkownika
piterino_16
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: piterino_16 » 30 kwie 2007, o 13:53

żeby nie zaczynać nowego wątku napisże tutaj. o tuż mam taki problem. kupiłem dzisiaj kartę i doładowałem sobie konto. Początkowo miałem z tym problem bo nie chciało mi doładować (metodą *123*telekod#) i zadzwoniłem na nr 5555 i tam sobie doładowałem. Przyszedł sms, żeby wyłączyć i właczyć telefon. Ok tak zrobiłem. Jak drugi raz wyłaczyłem telefon żeby wyjąć kartę to już po tym się nie włączył. korzystałem z telefonu braszki. czytałem na jakimś forum że to może być wina softu. pomoże mi ktos w tym?? (telefon mam w sieci Plus) telefon to Siemens C 60

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”