Witam;
Moj pierwszy post na forum i od razu mam kilka pytan do Was Mam do napisania kilka tekstow i z tym wlasnie sa zwiazane pytania, jako ze ja jestem laikiem.
Jakie to sa cyfrowe pomiary rezystancji, pod jakimi haslami powinienem szukac na sieci ?
Gdzie moge znalezc informacje na temat czestotliwosci granicznych w tranzystorach bipolarnych oraz informacje o technologii tranzystorow polowych ?
Wiem, ze to pytania banalne, ale dla mnie naprawde to duzy problem.
Z gory dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięProsba o mala pomoc teoretyczna ;)
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
Oj Futrzaczek widze ze piszesz tylko poto by sobie posty nabijać.Ale jak to mówią ,,młodość musi sie wyszumieć" lub ,,młodość rządzi sie swoimi prawami" . Co do pytań zadanych to wszystkie odpowiedzi znajdziesz tu na www.google.pl wpisz cyfrowe pomiary rezystancji poczytaj na stronach a na pewno znajdziesz to oco pytasz to samo z innymi pytaniami. Jako nowy polecam ci przycisk szukaj powyzej moze i tam znajdziesz czego szukasz .
pozdro M.
pozdro M.