Poszukuje jakiejs w miare taniej i niezawodnej konstrukcji stroboskopu a takkze dosc latwej
 Posiadam palnik ikf120 i trafo wn (z ruskiej lampy blyskowej od aparatu). Chcialbym wytrawic pod ten stroboskop moja pierwsza plytke drukowana w zyciu
 Posiadam palnik ikf120 i trafo wn (z ruskiej lampy blyskowej od aparatu). Chcialbym wytrawic pod ten stroboskop moja pierwsza plytke drukowana w zyciu  Wiec potrzebuje schematu sciezek pod plytke. Jezeli ktos posiada taki schemat to bardzo prosilbym o udostepnienie. Czytalem duzo na temat jabla j23, ale nie wiem czy oplaca sie go "tuningowac". Polecano mi takze jabla j111 (podobno sie nie grzeje), jezeli ktos posiada mozajke sciezek tego kitu to takze prosilbym o udostepnienie. Prosze o pomoc i z gory dziekuje
 Wiec potrzebuje schematu sciezek pod plytke. Jezeli ktos posiada taki schemat to bardzo prosilbym o udostepnienie. Czytalem duzo na temat jabla j23, ale nie wiem czy oplaca sie go "tuningowac". Polecano mi takze jabla j111 (podobno sie nie grzeje), jezeli ktos posiada mozajke sciezek tego kitu to takze prosilbym o udostepnienie. Prosze o pomoc i z gory dziekuje  Pozdrawiam
 Pozdrawiam