Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięy zamiast z błąd klawiatury
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Witam mam pewien problem mianowicie TYLKO w trybie MSDOS zamiast z mam y i wogole klawiatura sie poprzestawiala w DOSie. Wyczytalem na necie ze nalezy zmienic ustawienie klawiatury z polski na polski (programisty) zmienilem i dalej to samo.prosze o pomoc
No to i mi może pomożecie.Używam XP,nastawiony język polski, polska klawiatura.
Zazwyczaj wszystko jest dobrze ale czasami zamienia mi "z" z "y". Nie wiem dlaczego bo to się dzieje tylko CZASAMI. Zaznaczam że nie zmieniam nic w ustawieniach to się samo przestawia ale po restarcie wraca do normy.Myślałem że może to jest spowodowane tym że jestem w niemczech (tu to jest na stałe tak zrobione zamienione "z" z "y" )
np: wszystko jest dobrze a gdy odpale worda to mi czasami przestawi i tak jest też z innymi programami(gg itd..).
Zazwyczaj wszystko jest dobrze ale czasami zamienia mi "z" z "y". Nie wiem dlaczego bo to się dzieje tylko CZASAMI. Zaznaczam że nie zmieniam nic w ustawieniach to się samo przestawia ale po restarcie wraca do normy.Myślałem że może to jest spowodowane tym że jestem w niemczech (tu to jest na stałe tak zrobione zamienione "z" z "y" )
np: wszystko jest dobrze a gdy odpale worda to mi czasami przestawi i tak jest też z innymi programami(gg itd..).