Witam
Szukam ludzi, którzy, w środowisku Windows XP, korzystają z tunera KWorld 878TV_LP REV:C (zakupionego przeze mnie kilka lat temu).
Chciałbym zapytać, czy wystąpiły problemy przy instalacji, i czy w ogóle taka współpraca jest możliwa.
Inną sprawą jest to, że pracuję na niezbyt rewelacyjnej płycie ECS k7s5a PRO (o ile dobrze pamiętam, na płycie model wcześniejszej - bez PRO) wszystko działało prawidłowo, ale też już nie jestem pewien, czy to wina płyty głównej.
Teraz, za każdym razem mam konflikt (żółty wykrzyknik w menadżerze urządzeń) a oprogramowanie głosi, że sprzęt nie może zostać zainicjowany.
Czy ktoś miał podobne problemy z tym tunerem i je rozwiązał?
Przekładanie karty w róźne sloty daje ciekawe efekty, jednak nie pozwala uruchomić urządzenia prawidłowo.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj się[problem] Tuner TV KWorld i WinXP - konflikt sprzętowy
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy