Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięCo myślicie o SP2 ?
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Pisać tu swoje opinie na temat Service Packa 2.
Ale po co? Czy musisz aż zasięgać opinii na forum ażeby mieć o nim zdanie... ?! Trochę kratywności Dydas . Uważam, że (jak dla mnie) to trochę bezsensowny post i jak już koniecznie miałeś potrzebę, to mogłeś ją załatwić w dziale "Inne" . Tak samo jakbym napisał "Co myślicie o Windowsie 98...", "Co sądzicie o mojej nowej czapce, dam screeny" itd. itd... Dodam jeszcze, że może nie "zirytowałoby" mnie to tak, gdybyś "ciągle" nie dawał takich tematów "Co sądzicie o..." .Pisać tu swoje opinie na temat Service Packa 2.
I po raz drugi: trochę kreatywności Dydas! . Chodzi mi w tej chwili o Twój podpis pod nickiem... Nie to, że jestem jakiś samolubny, czy coś, ale... No nie dałbym sobie podpisu np. "Sztuki wszelkie" . Eee... może to trza było na privie... trudno .
Pozdr.
P.S.
Już w temacie "Wkurzające okienka..." parę osób wyraziło swoje zdanie na temat SP2 i chyba starczy . To tak jakby się spytać po raz tysiączny: "Co jest lepsze - C++ czy Assembler" .
Ten temat powstal wlasnie po to zeby tam nie piasc wiecej o SP 2, ja mam swoje zdanie o SP2 ale widac inni sie chcieli podzielic swoimi uwagami na ten temat i trafilo na temat wspomniany przez ciebie. Pomyslalem, ze ludzie maja taka potrzebe i zalozylem temat proste. A pozatym czy ja ciagle zakladam tematy "Co sadzicie o..." ? to jest chybadrugi taki temat zalozony przezemnie. Co do podpisu to sam zes sie na prv. podniecal tym Co do twojej czapki to masz ta sama od 1 klasy ! A co do Windowsa 98 to jest to good system ale XP lepszy
PS. Moze zrobic temat "Wolicie Petersza czy Futrzaczka ? " P
PS. Moze zrobic temat "Wolicie Petersza czy Futrzaczka ? " P
Dobrze, dzielcie się, dzielcie . Tylko trochę inaczj mogłeś to ująć, a nie w trybie rozkazującym . I na początek mogłeś napisać też coś od siebie... Tak jak już wspomniałem, wygląda to jakbyś nie miał zdania...Ten temat powstal wlasnie po to zeby tam nie piasc wiecej o SP 2, ja mam swoje zdanie o SP2 ale widac inni sie chcieli podzielic swoimi uwagami na ten temat i trafilo na temat wspomniany przez ciebie.
O nie...ja tylko Ci zakomunikowałem, żebyś looknął na mój profil, zamienił kod binarny na system dziesiętny. Wdedyś się podjarał i zacząłeś...Co do podpisu to sam zes sie na prv. podniecal tym
Dlatego ciągle napisałem między ", a " .. A pozatym czy ja ciagle zakladam tematy "Co sadzicie o..." ? to jest chybadrugi taki temat zalozony przezemnie
Ale jest ładna, więc nie muszę jej zmieniać... Zuzie się podoba .Co do twojej czapki to masz ta sama od 1 klasy !
Nie obchodzi mnie w tym przypadku, co myślą inni... Mam oba i trudno jest stwierdzić, który jest lepszy (tak samo, jak nie można stwierdzić, kto jest lepszy - Futrzaczek czy petersz... ale nie tylko nas się to tyczy! ), bo te systemy różnią się pod wieloma względami... To tak jakby oceniać, czy lepszy jest np. Skoda Octavia, czy Boeing 747...A co do Windowsa 98 to jest to good system ale XP lepszy
no comment...PS. Moze zrobic temat "Wolicie Petersza czy Futrzaczka ? "
Pozdr.
P.S.
Wybaczcie za dużą ilość off-topicu, ale mam dziś dziwny (zły) dzień... Zaczął się od tego, że jakiś gościu zmarł w pobliskim śmietniku wynosząc zwyczajnie śmieci...