Witam all.
Nie znalazlem nic na forum na temat tego procesora a chodzi mi o zczytanie jego zawartosci kiedy jest zabezpieczony.
Czy mozna to wykonac w domowych warunkach czy w gre wchodzi sprzet wysokiej klasy ?
Wiem ze jest taka mozliwosc, tylko czy ktos ma moze jakis dostep do sprzetu aby to wykonac ?
pzdr...
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj się-==Atmega64 AU==-
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
No tak ja pytam o zdjecie blokady a ty piszesz po co producent.... wiadomo po co, ja chce zczytac ten procek i nie interesuja mnie tutaj zabezpieczenia ktore moze producent jakies tam ma i mozna je jakos obejsc i pytam czy jest taka mozliwosc i tyle .
Sam napewno wiesz ze rozne zabezpieczenia sa lamane a mnie tylko interesuje ten Atmel.
pzdr...
Sam napewno wiesz ze rozne zabezpieczenia sa lamane a mnie tylko interesuje ten Atmel.
pzdr...
Może otrzeźwiłoby Ciebie gdybyś zobaczył na jakimś forum pytanie "wiecie DEFFCON ma takie to a takie zamki w drzwiach, dajcie mi sposób jak to prosto otworzyć". Może pytanie powinno dotyczyc alrmu w Twoim pojeździe, albo zabezpieczeń Twojego komputera. Może wtedy byś zrozumiał całą głupotę Twojego pytania, zakładając oczywiście że jakakolwiek iskra refleksji by się w Twoim móżdżku pojawiła.