Witam
Pytania takie mam...
Najpierw małe wprowadzenie do problemu... Mam PenDrive'a firmy Kingston, 64MB pojemności ładnie na obudowie wypisali, ale w rzeczywistości jest tylko 58,5MB.
Tak ma być, czy jest uszkodzony
Jeśli uszkodzony, to da się to naprawić
Jeśli tak, to jak
Pisałem na innym forum, ale nie pomogli, tylko skasowali posta
Jeśli zaśmiecam, to pewnie i tu poleci
Jaki by nie był los tego posta to wysyłam i proszę o pomoc, bo ja się za bardzo na tym sprzęcie nie znam (ten jest pierwszy jaki w rękach miałem).
Pozdrawiam.
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięPenDrive
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Ta pamiec 64M mozna porownac do wielkiej kartki papieru ktora ma taka wlasnie powierzchnie i zeby ta kartke latwo sie obslugiwalo to ja rozcieli (format) na kilka malych kartek zlorzonych np jak zeszyt czy notatnik z tym ze jak sie wlasnie tak dzieli to zawsze zostaja jakies scinki papieru czyli Twoja pamiec zostaje zmarnowana na takie blachostki malo tego to Twoj zeszyt ma tez spis tresci co sie w nim teraz znajduje a to wszystko wlasnie jest kosztem pamieci i dla Ciebie zamiast 64 jest o iles tam mniej oraz jednoski w jakich sie podaje jaka ona jest ale to juz wczesniej ktos pisal