Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięDekoder / koder ..
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Czym sie różnia np dekodery wielopoziomowe od jednopoziomowych... mialem ostatnio za zadanie narysowac schemat dekodera z NKB na 1z8 wielopoziomowy i to "wielopoziomowy" wyprowadzilo mnie na manowce ... co to oznacza?? z góry dzieki za odpowiedz...
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
A googla znasz?
www.google.pl
A wikipedię?
www.wikipedia.pl
[ Dodano: 09-01-2006, 18:00 ]
A googla znasz?
www.google.pl
A wikipedię?
www.wikipedia.pl
Tam mi wywaliło sterty odpowiedzi
www.google.pl
A wikipedię?
www.wikipedia.pl
[ Dodano: 09-01-2006, 18:00 ]
A googla znasz?
www.google.pl
A wikipedię?
www.wikipedia.pl
Tam mi wywaliło sterty odpowiedzi
to sie podziel ta wiedza ...
[ Dodano: 09-01-2006, 18:14 ]
sorki ze zawracam wam głowe ale jak wpisuje w wikipedie albo w google dekoder wielopoziomowy to albo nie odnajduje hasla(wikipedia) albo sa tematy do zaawansowanych układów a ja chciałem aby mi ktoś to wytłumaczył na jakimś protym przykładzie... jakbym to znalazł to bym tutaj sie do nikogo nie zwracał Einstein'ie ...
[ Dodano: 09-01-2006, 18:14 ]
sorki ze zawracam wam głowe ale jak wpisuje w wikipedie albo w google dekoder wielopoziomowy to albo nie odnajduje hasla(wikipedia) albo sa tematy do zaawansowanych układów a ja chciałem aby mi ktoś to wytłumaczył na jakimś protym przykładzie... jakbym to znalazł to bym tutaj sie do nikogo nie zwracał Einstein'ie ...
- Futrzaczek
- -
- Kontaktowanie:
nie bylo ciężko :
http://stud.wsi.edu.pl/~sikrolb/artykuly-kodery.html
oj futrzaku futrzaku prawdzily z ciebie generator postów....jak prawdziwy spamer
http://stud.wsi.edu.pl/~sikrolb/artykuly-kodery.html
oj futrzaku futrzaku prawdzily z ciebie generator postów....jak prawdziwy spamer
hej
wiesz tak sobie myślę...dostałeś zadanie narysowanie dekodera ....wielopoziomowego, a może chodziło abyś narysował zwykły dekoder ale na bramkach, tam widać dokładnie zasadę działania i ma walowy edukacyjne ( powiedzmy ) , a domyślam się że zadanie jest ze szkółki- najlepiej spytaj się autora pytania.
zadanie z kolosa na uczelni, na bank nie chodzi o dekoder na bramkach, dowiedzialem sie juz co nie co: otoz jeden dekoder(1 poziom) odpowiada za wybor jednego dekodera z kilku ktory natomiast dekoduje dane (2 poziom) ... chyba o to mniej wiecej chodzi ... uklad skladajacy sie w takim razie z kilku dekoderow ...