Za pomoc z góry dziękuje

Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięModeratorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy

służę skanami z gazetki n/t temat...
  służę skanami z gazetki n/t temat...
Dobry kierunek myślenia...Jeśli programy są razem z danymi to wtedy zostaje śmietnik, a sformatowanie odpada - bo są dane.
 i dlatego np. ja mam dyski tak jak opisałem.
  i dlatego np. ja mam dyski tak jak opisałem. . Uruchom "msconfig" i wejdź w zakładkę "Autostart" i tam masz wszystkie usługi i procesy, które włączają się przy starcie Windows'a. Jeśli często kożystasz z neta i instalujesz/odinstalowywujesz sporo programów, to z czasem mogło Ci się uzbiereć trochę  syfu, więc wyłącz jak najszybciej to, co Ci się wydaje podejżane. Napewno to przyspieszy uruchamianie i działanie programów - więcej RAMu wolnego masz
. Uruchom "msconfig" i wejdź w zakładkę "Autostart" i tam masz wszystkie usługi i procesy, które włączają się przy starcie Windows'a. Jeśli często kożystasz z neta i instalujesz/odinstalowywujesz sporo programów, to z czasem mogło Ci się uzbiereć trochę  syfu, więc wyłącz jak najszybciej to, co Ci się wydaje podejżane. Napewno to przyspieszy uruchamianie i działanie programów - więcej RAMu wolnego masz  . Polecam też kożystanie z darmowego EasyCleaner'a. Jest tam parę opcji, m.in. czyszczenie rejestru, usówanie zbędnych plików itd...
. Polecam też kożystanie z darmowego EasyCleaner'a. Jest tam parę opcji, m.in. czyszczenie rejestru, usówanie zbędnych plików itd... 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 66 gości