No właśnie. Jestem w pierwszej klasie technikum elektronicznego. Chciałbym rozwinąć swoje zainteresowania, jeśli chodzi o elektronikę, ale to jest tak obszerny dział, że nie wiem od czego zacząć. Czy ktoś mógłby mi pomóc??? Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek rady.
Proszę o kontakt na meila zielona388@wp.pl, gadu gadu: 2822723. Dziękówa. Pozdro
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięCzym się zająć na początku???
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Re: Czym się zająć na początku???
No może zacznij od podstaw, teorii i trochę praktyki.No właśnie. Jestem w pierwszej klasie technikum elektronicznego. Chciałbym rozwinąć swoje zainteresowania, jeśli chodzi o elektronikę, ale to jest tak obszerny dział, że nie wiem od czego zacząć. Czy ktoś mógłby mi pomóc??? Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek rady.
Proszę o kontakt na meila zielona388@wp.pl, gadu gadu: 2822723. Dziękówa. Pozdro
Polecam na początek poczytać trochę stronę :
www.elektronika.priv.pl
A do wprawy od strony praktycznej polecam kity do składania (np.AVT)
Zobacz tutaj jest spis:
http://www.sklep.avt.com.pl/go/_categor ... cidc=id_38
Zacznij od jakichs prostych "zabawek" później się trochę ukształtujesz i będziesz robił to co najbardziej spodoba Ci się w elektronice, oczywiście w miarę możliwości
Dziękuję bardzo za pomoc Spróbuje coś z tym zrobić, bo już trzeba zacząć się tym zajmować Pozdrawiam
-
- -
- Kontaktowanie:
jak to trzeba? jest na to jakaś ustawa ?bo już trzeba zacząć się tym zajmować
No co... nie slyszales ??jak to trzeba? jest na to jakaś ustawa ?
Uchwala ministra edukacji i zabaw publicznych o powszechnym obowiazku politechnizacji z 29 lutego 2005.
Nie wiem czy to miał być jakiś żart czy co?jak to trzeba? jest na to jakaś ustawa ?bo już trzeba zacząć się tym zajmować
P.S. Zaj...sta odpowiedź na tytuł do tego tematu.
Poooozdro
-
- -
- Kontaktowanie: