Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

-==Atmega64 AU==-

Awatar użytkownika
DEFFC0N
-
-
-==Atmega64 AU==-

Postautor: DEFFC0N » 7 lis 2005, o 19:54

Witam all.
Nie znalazlem nic na forum na temat tego procesora a chodzi mi o zczytanie jego zawartosci kiedy jest zabezpieczony.
Czy mozna to wykonac w domowych warunkach czy w gre wchodzi sprzet wysokiej klasy ?
Wiem ze jest taka mozliwosc, tylko czy ktos ma moze jakis dostep do sprzetu aby to wykonac ?
pzdr... :?

Awatar użytkownika
ACeK
-
-

Postautor: ACeK » 7 lis 2005, o 20:43

:) A powiedz mi po co producent by robil zabezpieczenie skoro Ty mozesz je zdjac? :arrow: jck :wink:
:D

Awatar użytkownika
DEFFC0N
-
-

Postautor: DEFFC0N » 8 lis 2005, o 01:08

No tak ja pytam o zdjecie blokady a ty piszesz po co producent.... wiadomo po co, ja chce zczytac ten procek i nie interesuja mnie tutaj zabezpieczenia ktore moze producent jakies tam ma i mozna je jakos obejsc i pytam czy jest taka mozliwosc i tyle .
Sam napewno wiesz ze rozne zabezpieczenia sa lamane a mnie tylko interesuje ten Atmel.
pzdr... :mrgreen:

Awatar użytkownika
bis
-
-

Postautor: bis » 8 lis 2005, o 01:31

Może otrzeźwiłoby Ciebie gdybyś zobaczył na jakimś forum pytanie "wiecie DEFFCON ma takie to a takie zamki w drzwiach, dajcie mi sposób jak to prosto otworzyć". Może pytanie powinno dotyczyc alrmu w Twoim pojeździe, albo zabezpieczeń Twojego komputera. Może wtedy byś zrozumiał całą głupotę Twojego pytania, zakładając oczywiście że jakakolwiek iskra refleksji by się w Twoim móżdżku pojawiła.

Awatar użytkownika
pajaczek
Moderator
Moderator

Postautor: pajaczek » 8 lis 2005, o 02:14

Może wtedy byś zrozumiał całą głupotę Twojego pytania, zakładając oczywiście że jakakolwiek iskra refleksji by się w Twoim móżdżku pojawiła.
Myslisz ze mogla by.... nieee....

Awatar użytkownika
DEFFC0N
-
-

Postautor: DEFFC0N » 29 sty 2006, o 21:05

witam niedowiarkow !!
a wiec moja 64 juz po odczycie !!!
.hex jest kompletny !!!
pzdr...
jesli ktos ma pytania jak i za ile mozna odczytac zabezpieczony procek prosze na priv
:mrgreen:

Awatar użytkownika
ACeK
-
-

Postautor: ACeK » 30 sty 2006, o 03:00

:) skoro utarles nam nosa (gratuluje) to mozesz sie pochwalic na forum a :no: na pw a najlepiej w dziale DIY ktory wlasnie do tego jest :idea: z ciekawoscia sobie poczytam :706:
;)

Awatar użytkownika
Wojtek
-
-

Postautor: Wojtek » 1 lut 2006, o 07:01

witam niedowiarkow !!
a wiec moja 64 juz po odczycie !!!
.hex jest kompletny !!!
pzdr...
jesli ktos ma pytania jak i za ile mozna odczytac zabezpieczony procek prosze na priv
:mrgreen:
Ty chyba kompletnie nie zrozumiałeś o czym koledzy do Ciebie pisali :lol:

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”