Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięInternet - ciągle zapchana sieć !!!!!!
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Od miesiąca mam problem netem, jest to sieć osiedlowa. Ktoś cały czas ją zapycha prawdopodobnie ściąganiem i przez tego klienta lub klientów mam problemy z łączeniem się z internetem -- chodzi jak mulisko. Pingiem już nie sprawdzam bo dostaję drgawek jak to robię (zamieszczam zrzut ekranu z pingiem).Interwencje u administratora sieci ( e-maile,telefony ,esemesy ) nic nie dają , tylko obiecuje sprawdzić i na obiecankach pozostaje. Mam w kompie XP-eka i jest na 100% ok. Mam pytanie czy jest jakaś możliwość może jakiś program aby dorwać delikwenta, jestem pewny na 100% że jest to gość z mojego wieżowca i jest w tym samym pionie czy coś takiego. W wieżowcu są dwie skrzynki rozdzielające, sąsiedzi z pierwszej mają wszystko ok ja jestem podłączony do drugiej i tu jest kiszka. Oczywiście są okresy kiedy ping pokazuje 5-200ms ale to żadkość. Mam szansę samemu coś z tym zrobić ????????????
-
- -
- Kontaktowanie: