Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięGeneratory sygnałów prostokątnych
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Cześć! Potrzebuje pomocy na temat "generatorów sygnałów prostokątnych"!W jakich książkach coś moge znaleźć, jakieś ciekawe linki, interesuje mnie tylko teoria. Dziękuje bardzo za pomoc! Pozdrawiam! zurekseba@interia.pl
Dokładnego adresu nie pamiętam, ale poszukaj na elektroda.pl coś na ten temat, jeśli nie znajedziesz to szukaj coś o układzie NE555. Wydaje mi się, że może coś być na edw.com.pl w dziale podstawy elektroniki, bo chyba tam coś kiedyś czytałem. Jeśli chodzi Ci o szczegółowy opis tematu, niestety nie jestem w stanie pomóc.
Re: Generatory sygnałów prostokątnych
Literatura ... no to polecam klasykę z tematu Pieńkos, Turczyński "Układy TTL w systemach cyfrowych"Cześć! Potrzebuje pomocy na temat "generatorów sygnałów prostokątnych"!W jakich książkach coś moge znaleźć, jakieś ciekawe linki, interesuje mnie tylko teoria. Dziękuje bardzo za pomoc! Pozdrawiam! zurekseba@interia.pl
- Krzysztof Gorski
- -
- Kontaktowanie:
Trochę informacji znajdziesz na www.ne555.com