Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Generatory sygnałów prostokątnych

zureks
-
-
Kontaktowanie:
Generatory sygnałów prostokątnych

Postautor: zureks » 3 paź 2005, o 17:38

Cześć! Potrzebuje pomocy na temat "generatorów sygnałów prostokątnych"!W jakich książkach coś moge znaleźć, jakieś ciekawe linki, interesuje mnie tylko teoria. Dziękuje bardzo za pomoc! Pozdrawiam! zurekseba@interia.pl

Awatar użytkownika
Sova
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Sova » 7 paź 2005, o 20:33

Dokładnego adresu nie pamiętam, ale poszukaj na elektroda.pl coś na ten temat, jeśli nie znajedziesz to szukaj coś o układzie NE555. Wydaje mi się, że może coś być na edw.com.pl w dziale podstawy elektroniki, bo chyba tam coś kiedyś czytałem. Jeśli chodzi Ci o szczegółowy opis tematu, niestety nie jestem w stanie pomóc.

Awatar użytkownika
gawel
-
-

Re: Generatory sygnałów prostokątnych

Postautor: gawel » 8 paź 2005, o 01:17

Cześć! Potrzebuje pomocy na temat "generatorów sygnałów prostokątnych"!W jakich książkach coś moge znaleźć, jakieś ciekawe linki, interesuje mnie tylko teoria. Dziękuje bardzo za pomoc! Pozdrawiam! zurekseba@interia.pl
Literatura ... no to polecam klasykę z tematu Pieńkos, Turczyński "Układy TTL w systemach cyfrowych"

Awatar użytkownika
Krzysztof Gorski
-
-
Kontaktowanie:

Postautor: Krzysztof Gorski » 8 paź 2005, o 09:48

Trochę informacji znajdziesz na www.ne555.com

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”