Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięstare xilinx'y
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Witam kochani mam pare ukladow xilinxa xc3042 oraz pare spartanow ... czy istnieje jaks wersja webpacka ktora moge je oprogramowac ?
Ze Spartanami nie ma duzego problemu: http://www.xilinx.com/webpack/classics/ ... /index.htm, natomiast do XC3K potrzebny jest jakis stary system (z tego co wiem obsluguje je Alliance 1.5 z 1998 roku), ale skad go wziac (chodzi przede wszystkim o plik licencyjny) - nie mam pojecia.
Pzdr
PZb
Pzdr
PZb
-
- -
- Kontaktowanie:
coz , podany link niestety nie dzila ("We're sorry, the page you are trying to reach has moved or is no longer available") . w dalszym ciagu bede wdzieczny za pomoc w rozwiazaniu mojego problemu
Pozdrawiam
[ Dodano: 09-09-2005, 22:20 ]
sorry , link nie dziala ale podany na stronie nowy adres odsyla do wlasciwej strony .
Dziekuje , pozostaje tylko problem z xc3042
Dzieki
[ Dodano: 12-09-2005, 23:42 ]
naprawde nikt nie zna odpowiedzi ?
Pozdrawiam
[ Dodano: 09-09-2005, 22:20 ]
sorry , link nie dziala ale podany na stronie nowy adres odsyla do wlasciwej strony .
Dziekuje , pozostaje tylko problem z xc3042
Dzieki
[ Dodano: 12-09-2005, 23:42 ]
naprawde nikt nie zna odpowiedzi ?