POMOCY!!!
Wiem że to forum elektroniczne ale może ktoś sie na tym zna..
Kupiłem odtwarzacz mp3, tzw mp3 playera 512 mb. Pochodził chwile i coś sie chrzani. Jak włanczam to pisze tylko "starting..." i sie zacina. Nawet komputer go niewykrywa jako wymiennego dysku, a przedtem wykrywało. Niewiem co robić HELP!!! :(
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięMP3 Player 512 // POMOCY!!!
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
co robić ? nastepnym razem kup taki ktory by spełniał 2 podstawowe warunki:
1. nowy (= z gwarancją)
2. markowy
3. ze sprawdzonego sklepu
wówczas otrzymujesz pewien pakiet gratis:
1. nie ryzykujesz wyrzucenia kasy
2. zyskujesz mozliwosc wymiany na nowy
3. masz pewność że będzie działał przyzwoicie
4. jesli kupisz w internecie mozesz oddac bez podawania przyczyny w ciagu 7 dni
5. masz gwarancję ..
polecam
1. nowy (= z gwarancją)
2. markowy
3. ze sprawdzonego sklepu
wówczas otrzymujesz pewien pakiet gratis:
1. nie ryzykujesz wyrzucenia kasy
2. zyskujesz mozliwosc wymiany na nowy
3. masz pewność że będzie działał przyzwoicie
4. jesli kupisz w internecie mozesz oddac bez podawania przyczyny w ciagu 7 dni
5. masz gwarancję ..
polecam
Wlasciwie mialem napisac to samo, i to zaraz po zadaniu tego pytania, ale jakos mi sie te konta jednego pytania nie podobaja (user zaklada konto, zadaje pytanie i znika z forum).4. jesli kupisz w internecie mozesz oddac bez podawania przyczyny w ciagu 7 dni
Ale w pelni popieram to co napisales...
... mylisz sie tylko w zacytowanym punkcie. To po jakim czasie mozesz zwrocic towar nie zalezy od tego gdzie go kupiles, tylko co to za towar. Poprostu prawo przewiduje okresy w ktorych mozna zwrocic towar bez podania przyczyny. No chyba ze jakis sklep udziela dluzszego terminu niz przewidziany prawem, ale to juz zalezy od przedsiebiorcy a nie "caly internet" .
http://www.federacja-konsumentow.org.pl/tak ? gdzie tak pisze juz tego przepisu nie ma !
dział na temat zakupów przez internet, podają że nawet 10 dni, artykuł co prawda stary, a jeśli sie znowu coś zmieniło to nie wiem ... wiecie w takim razie gdzie znalezc jakiś rzetelny opis ? ale nie w postaci prawniczej papki