Wlasnie mi sie skonczyl trial na uzywanie cuteftp. Czy znacie jakies darmowe versje za pomoca ktorych mogbym cos wrzucic lub zdjac z www? Dzieki za info
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSzukam jakiegos soft do obslugi ftp
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Thx tasza i radzio za odzew odpalilem wersje aceftp (ta co dostalem od radzia) jesli ktos by potrzebowal to znajdzie ja tu aceFTP wizualnie podobna do cuteftp
BTW w windows xp (Web Publishing Wizard) jest mozliwosc wysylania na serwer ale nie wiem czy mozna kasowac?
BTW w windows xp (Web Publishing Wizard) jest mozliwosc wysylania na serwer ale nie wiem czy mozna kasowac?
No to ja zaś bardzo często miałem sytuację że plik po wysłaniu na serwer miał rozmiar 0 bajtów. To było dosyć dawno, więc może już to poprawiono, ale jakoś się do tego programu zraziłem (ftp, sam TCMD jest bardzo dobry).Jakoś nie zauważyłem, by klient ftp w Windows Comanderze kiedykolwiek poszedł się czesać.
- Elektrooonik
- -
- Kontaktowanie:
Ja od roku używam Total Comandera jako klienta FTP i nie mialem z nim nigdy zadnych problemow a pozatym jest bardzo wygodny w uzyciuHmm klient ftp w totalcmd działa troche kulawo, a raczej często nie działa... to taki bardziej dodatek do listy funkcji totalcmd a żeby coś konkretnego zrobić to raczej specjalizowane programy.