Witam, mam problem z zainstalowaniem pakietu języka polskiego w MS Office 2003.
Mam wersję ang. i chciałem sobie "spolszczyć", dowiedziałem się, że moge wgrać pakiet z Polskim językiem programem "Microsoft Office 2003 Proofing Tools.
Mam ten program, jednak natrafiłem na peną trudność albo błąd.
Instaluję sobie wszystko tak jak jest na scrrenach.
Jednak po instalacji dalej nie ma Polskiego języka.
I za każdym razem jest tak samo jak chcę ponownie zainstalować, wchodze w MS Proofing Tools i jakby wszystko od początku
Oto screeny:
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięMS Office 2003 Proofing Tools (problem)
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
- Załączniki
-
- 1
- 3.GIF (8.9KiB)Przejrzano 2183 razy
-
- 2
- 2.GIF (21.77KiB)Przejrzano 2184 razy
-
- 3
- 1.GIF (18.37KiB)Przejrzano 2184 razy
Cześć.
Zrobiłem na wszystkie sposoby i coś się chyba zmieniło
Tzn. korekcja błędów gramatycznych jest, ortograficznych też...
Ale w sumie nie o to mi chodziło...
Chodziło mi o "spolszczenie" programu Outlook w takim sensie że interfejs (czy jak to tam) ma być po Polsku.
A jest po Ang.
Jak widać na screenie wszystko jest po ang.
Jakieś pomysły?
Zrobiłem na wszystkie sposoby i coś się chyba zmieniło
Tzn. korekcja błędów gramatycznych jest, ortograficznych też...
Ale w sumie nie o to mi chodziło...
Chodziło mi o "spolszczenie" programu Outlook w takim sensie że interfejs (czy jak to tam) ma być po Polsku.
A jest po Ang.
Jak widać na screenie wszystko jest po ang.
Jakieś pomysły?
- Załączniki
-
- 7.JPG (71.97KiB)Przejrzano 2168 razy
Obawiam się, ze ten program nie służy do spolszczenia interfejsu. Z opisu wynika, że są to w zasadzie tylko narzędzia językowe (jak na zamieszczonym przez Ciebie screenie : sprawdzanie pisowni, dzielenie wyrazow, tezaurus oraz moduł OCR)Narzędzia Microsoft Office 2003 Proofing Tools to pakiet dodatkowy zawierający narzędzia sprawdzające, które firma Microsoft przygotowała dla ponad 30 języków— na przykład czcionki, moduły sprawdzania pisowni i gramatyki, listy Autokorekty, reguły Autopodsumowania (tylko program Microsoft Word), słowniki