Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięDo moderatora PICIA
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
Telekomunikacją się specjalnie nie interesuję ale przeglądałem te przyklejone tematy i trochę zgłupiałem dopiero po chwili zrozumiałem intencje moderatora, który stworzył tematy (a nie posty) po to aby w nich np 100 uzytkowników wpisywało swoje problemy tylko jak później mieliby sie połapać w udzielanych własnie im odpowiedziach? W tak stworzonych tematach moderator powinien (jeśli już koniecznie chce) jedynie dopisywać linki do toczących się dyskusji na podobny temat co ułatwiało by innym porusznie sie po forum ale jest przecież funkcja "szukaj". Przepraszam, że sie wtrącam może w nie swoje sprawy ale większy sens ma stworzenie takiej struktury, że w istniejącym dziale "Telekomunikacja" tworzy się fora tematyczne, a tam wpisują użytkownicy swoje tematy. To tyle, przepraszam jeśli uraziłem moderatora ale nie taka była moja intencja