Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

USA a Europa - kamery

Sting
-
-
USA a Europa - kamery

Postautor: Sting » 17 paź 2004, o 10:43

Czesc
Chcialbym kupic kamere cyfrowa miniDV, a w USA sa duzo tansze. Pytalem o to duzo osob i mam sprzeczne informacje: jedni mowia ze nie ma zadnego problemu i wszystko bedzie dobrzedzialac u nas, ktos tam powiedzial ze nie bedzie sie dalo ogladac obrazu na TV a poza tym wszystko w porzadku itd.
Bardzo prosze zeby ktos kto sie na tym zna wyjasnil mi sprawe i ucial spekulacje :570:

I co Wy sadzicie o kupnie kamery w stanach? A w Niemczech?

Prosze jeszcze o podanie jakiejs strony z recenzjami a najlepiej z porownaniami i testami kamer bo w ogole sie na tym nie znam i nie wiem na jaka sie zdecydowac.

BARDZO DZIEKUJE!

Awatar użytkownika
ACeK
-
-

Postautor: ACeK » 17 paź 2004, o 11:02

:) Podobny temat byl poruszany na temat dvd dlatego proponuje bys uzyl Szukaj na gorze i wpisal pal i ntsc i poczytal to moze naprowadzi Cie na roznice jakie sa :wink:
:D
viewtopic.php?t=10648

Sting
-
-

Postautor: Sting » 18 paź 2004, o 17:38

Dzieki ale jakby ktos znalazl minute to jednak prosilbym zeby mi napisal, bo nie wiem czy z kamerami cyfrowymi jest tak samo jak z jakimis amplitunerami czy czyms.

I jeszcze te strone z testami/recenzjami.

[ Dodano: 24-10-2004, 08:34 ]
Naprawdę nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie. I stron z testami i porównianiami... Bardzo proszę o pomoc

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”