Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Progat - kto kolwiek ma ktokolwiek wie...

Awatar użytkownika
Sova
-
-
Kontaktowanie:
Progat - kto kolwiek ma ktokolwiek wie...

Postautor: Sova » 8 wrz 2004, o 17:41

Koledzy nareszcie doczekałem sie pierwszego kontaktu z mikrokomputerem(dokładniej C51-At89C2051) nareszcie zauwazyłem ze potrafie coś zrobic, mianowicie po zmienie systemu na win89 zadziałał mi programtor(teraz juz wiem ze tylko na nim działają) odczytałem 2kb danych!!! :) dobrze teraz na poważnie koledzy potrzebuję programu Progat do programtora który można znaleść na elektroda.pl. mam wersję demo ściagnieta z oficjalnej strony www.pe.com.pl natomaist wiem ze juz te pismo nie istnieje i nie mam jak zamówić tego programu. Czy jest ktoś na tym forum kto ma ten ptrogram? bardzo mi na nim zalezy a nie mam pojecia skąd mam go wziąść już obojętnie czy wersję na windowsa czy na dosa, najlepiej dwie. Prosze o pomoc!!(na marginesie to program do obsługi programtora Atmeli rodziny C51 i procka At89C52)

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”