czesc
jest w numerze 11/99 fajny projekt spawarki
problem w tym ze przydaloby sie wiecej informacji
moze ktos robi, lub juz zrobil wyzej wymieniona spawarke?
i podzielilby sie doswiadczeniem
mam w zwiazku z ta spawarka wiele pytan
czekam na meldunki
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięSpawarka inwertorowa 2kW
Moderatorzy:Jacek Bogusz, Moderatorzy
-
- -
- Kontaktowanie:
spawarka
Witam.
o jaką spawarkę chodzi? Gdzie jest zamieszczony opis?Ja też jestem zainteresowany budową niewielkiej spawarki najlepiej z elektroniczną regulacją prądu spawania.
Kiedyś od ruskich kupiłem potężne tyrystory, niestety nie znam ich parametrów, może ktos się w tym temacie orientuje.
o jaką spawarkę chodzi? Gdzie jest zamieszczony opis?Ja też jestem zainteresowany budową niewielkiej spawarki najlepiej z elektroniczną regulacją prądu spawania.
Kiedyś od ruskich kupiłem potężne tyrystory, niestety nie znam ich parametrów, może ktos się w tym temacie orientuje.
Re: spawarka
Mieczysław
Jak bys czytal uwaznie to bys widzial to jest 11'99 (numer Ep ciekawe jak nazywa sie forum na ktorym jestes ) tu masz link do Archiwum (tam znajdziesz ten artykol w pdf) http://www.ep.com.pl/?strona=archiwum.php&r=1999&m=11 dobrze jest czasem pomyslec zaczym sie cos napisze
Ps. myslenie ma kolosalna przyszlosc czyz nie?
Jak bys czytal uwaznie to bys widzial to jest 11'99 (numer Ep ciekawe jak nazywa sie forum na ktorym jestes ) tu masz link do Archiwum (tam znajdziesz ten artykol w pdf) http://www.ep.com.pl/?strona=archiwum.php&r=1999&m=11 dobrze jest czasem pomyslec zaczym sie cos napisze
Ps. myslenie ma kolosalna przyszlosc czyz nie?
-
- -
- Kontaktowanie:
spawarka
ACek,
gdybyś Ty uważnie wszystko czytał, to byś dostrzegł,że niektórzy jako źródła podają inne czasopisma niz EP
Gdybyś uważnie czytał i przy tym również myślał, to zauważył byś,że był to mój pierwszy kroczek postawiony na tutejszym Forum.Jeżeli w swoim domu tak witasz gości, to im współczuję.
Jako stary bywalec Forum, powienieneś wiedziec,że zabieranie głosu nie na temat nie uchodzi.
Piszesz,że myślenie ma przyszłość, może Ty myślisz,że myślisz???
Ja zawsze kieruje sie zasadą,że kto pyta nie błądzi
gdybyś Ty uważnie wszystko czytał, to byś dostrzegł,że niektórzy jako źródła podają inne czasopisma niz EP
Gdybyś uważnie czytał i przy tym również myślał, to zauważył byś,że był to mój pierwszy kroczek postawiony na tutejszym Forum.Jeżeli w swoim domu tak witasz gości, to im współczuję.
Jako stary bywalec Forum, powienieneś wiedziec,że zabieranie głosu nie na temat nie uchodzi.
Piszesz,że myślenie ma przyszłość, może Ty myślisz,że myślisz???
Ja zawsze kieruje sie zasadą,że kto pyta nie błądzi
Przywitalem Cie usmiechem no chyba ze mam cos ze wzrokiem? Podalem Ci zrodlo o ktore pytales i to w 16 min po zadaniu pytania skoro czujesz sie urazony to bardzo Pana przepraszam i nie zabieram wiecej cennego czasu.
Bezmyslny ACeK
Ps. Thx za szybka odpowiedz
Bezmyslny ACeK
Ps. Thx za szybka odpowiedz
Ostatnio zmieniony 17 lip 2004, o 09:23 przez ACeK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- -
- Kontaktowanie:
spawarka
ACek, ja taki obrażalski nie jestem, pisze tylko to co pomyślałem.
Podane przez Ciebie źródełko słabo tryska...
Nie mogę otworzyć tego opisu, wyskakuje jakis błąd, nie mogę sobie poradzić.
Podane przez Ciebie źródełko słabo tryska...
Nie mogę otworzyć tego opisu, wyskakuje jakis błąd, nie mogę sobie poradzić.
to jest zabezpieczenie przed linkami (z innych stron) na Ep wystarczy ze klikniesz jeszcze raz na ten sam miesiac listopad i powinno byc dobrze. To jest pdf i musisz miec Acrobat Reader ktory tez jest tu http://www.ep.com.pl/?download.php
Ps. Jesli dalej masz problem to podaj swoj adres na pw (prywatna wiadomosc) lub na forum to Ci przesle.
Ps. Jesli dalej masz problem to podaj swoj adres na pw (prywatna wiadomosc) lub na forum to Ci przesle.